Arcon CZISZTER - INGINERIE

Business Portfolio 960

-Expertize tehnice de rezistență și stabilitate
-Expertize tehnice de construcții
-Expertize tehnice judiciae și extrajudiciare
-Verificare proiecte de structuri de rezistență
-Consolidări structuri istorice la clădiri de patrimoniu

Deși proiectarea structurală este un subiect deosebit de complex, încercăm să optimizăm fiecare proiect astfel încât să asigurăm un echilibru între design, cost, elementele de structură, stabilitate, funcționalitate şi consumul de resurse, respectând cerințele construcțiilor pentru durabilitatea și siguranța în timp.

Firma noastră de proiectare este orientată către client și nevoile acestuia. Biroul nostru de dimensiuni medii, garantează că fiecare proiect primește o atenție directă și personală de specialiștii firmei. Ne mândrim cu relațiile de colaborare strânse cu clienții noștri, cu scopul de a crea proiecte cu un buget stabilit, dar cu un design deosebit care exprimă nevoile și dorințele specifice ale clienților.

Astfel realizam proiecte de structura pentru toate tipurile de clădiri , fie ele locuințe individuale, locuințe colective, clădiri de birouri sau clădiri industriale.

Avem ca și scop satisfacerea nevoilor clienților noștri, dar si ale executanților construcțiilor proiectate, oferind detalierea completa a proiectelor, atât la nivel de cost, cât și din punct de vedere al detaliilor de execuție.

In dezvoltarea proiectelor noastre punem accent pe creșterea eficientei și încercam sa  ne orientăm către utilizarea de resurse sustenabile și economice. Dorim sa aducem către clienți construcţiile viitorului și să demonstram beneficiile unui proiect integrat.